Sep Vermeersch

Belgija

Sep je nadvse strasten in predan swing jazz plesalec. Prihaja iz Genta, iz Belgije. Odlična kombinacija njegove izobrazbe in rednih dnevnih plesnih aktivnosti, ga naredijo zelo unikatnega učitelja plesa. Zaradi njegove živahne energije in strasti do plesa, jazza, umetnosti in 'vintage' življenskega stila, je zelo zaželjen gost na številnih velikih plesnih dogodkih v Gentu in po svetu.

 

Sep je vsestranski swing in jazz dancer. Znan je po svoji pozitivni energiji in dinamičnemu gibanju. Svojo plesno pot je začel kot 'spontani' plesalec, kjer je veselo poplesaval po barih in drugih zabavah. To zagotovo daje pečat njegovemu unikatnemu in muzikalnemu gibanju. Danes poučuje in nastopa na različnih plesnih dogodkih in projektih. Njegov ples lahko občudujemo v popolnoma 'čistem' vintage stilu skupaj s skupino 'The Dipsy Doodles', kot tudi v bolj cabaret stilu s skupino 'U n Cup de Folies', prav nič nenavadnega pa ni, če ga tudi srečate kot DJ-a na raznih festivalih elektronske glasbe!

Trenutno poučuje Lindy Hop in Solo Jazz v Gentu, v plesni šoli 'Crazy Legs'. V vikendih običajno potuje po Evropi in poučuje na različnih mednarodnih festivalih. Velikokrat je tudi zmagal na Lindy Hop in Solo Jazz tekmovanjih.

Kot srčni občudovalec umetnosti, poslušalec glasbe in plesalec je razvil zelo poseben odnos do giba in same glasbe; močno ceni glasbene in plesne predhodnike katerekoli zvrsti. Sep pravi: »Samo pridi in pleši«.


Superpower

Letenje

Naj plesni gib

Katerikoli 'groovy' gib

Najljubša pijača

Juice z ingverjevim žganjem