Ron Dobrovinsky

Izrael

Ron je prepoznaven predvsem po svojem obsežnem pedagoškem in didaktičnem znanju. Svojim tečajnikom običajno predstavi inspirativne ideje in gibanja, medtem, ko ustvarja globlje razumevanje plesa ter hitre plesne implementacije- vse to na zelo jasen in zabaven način.

Ljudem rad predaja tudi znanje o zgodovini plesa in zelo rad globlje raziskuje Jazz glasbo, glasbenike in ritme. Z navdušenostjo deli svoja dognanja s svojimi tečajniki in z veseljem jih seznani s to čudovito glasbo.

Kot certificiran trener fitnesa z bogatimi zkušnjami v različnih plesnih zvrsteh ter borilnih veščinah, pomaga plesalcem ustvariti kvalitetno gibanje v plesu, obenem pa jih poduči  tudi o tem kako pravilno skrbeti za svoje telo, da se preprečijo poškodbe.

Ron kombinira dragocene izkušnje, ki jih je pridobil pri svojih aktivnostih v lokalnem plesnem okolju z izkušnjami, ki jih je pridobil kot mednarodni učitelj swing plesa. Zraven rednega učenja po evropskih mestih, je Ron tudi direktor SWING IT plesne šole kjer poučuje in promovira swing plesno kulturo v Izraelu.


Superpower

Takoj zaspi v katermkoli prevoznem sredstvu

Stil plesa

Snake Hips in druge čudne vrste sprehodov

Najljubša pijača

Velika skodelica dobre kave