Felipe Braga

Brazilija

Mnogi se sprašujejo o tem kako se mu je uspelo Lindy Hop naučiti tako hitro: njegov prehod od popolnega začetnika do učitelja plesa na največjih swing plesnih festivalih, kot je recimo Herrang na Švedskem, je bil neverjetno hiter. Njegova razlaga je preprosta.

Pravi, da ga je ravno njegovo življenje preden se je srečal z Lindy Hopom pripravilo na to, kar ga je čakalo potem. Treniranje teatralnega igranja mu je dalo močno zavedanje, čutenje svojega telesa ter kontrolo in sposobnost improviziranja- vse skupaj v njegovem klasičnem energičnem stilu – to mu uspeva tudi na nastopih kjer naravnost blesti. V času svojega odraščanja v Braziliji se je tudi ukvarjal z igranjem bobnov. Domača dežela Brazilija je gotova pripomogla k temu, da je že v otroštvu imel stik z bogato glasbeno in plesno kulturo in s tem tudi razvil neverjeten občutek za ritem. Najbolj neverjetno se zdi ravno to, da je Felipe ‘ponotranjil duh Lindy Hopa’ še preden se je sploh srečal z njim. Težko boste našli koga, ki ga ne mara. Poznan je po svoji  neverjetno topli osebnosti s katero očara vsakega plesalca, ki ga spozna.

Ima neverjeten kontakt z ljudmi, kar se lepo odraža tudi na plesišču. Prav vsako followerko pusti z nasmehom na obrazu in kdorkoli, ki je kadarkoli z njim plesal, ali se le pogovarjal, lahko potrdi, da se z njim vedno počutite nekaj posebnega!


Superpower

Nekontroliran fokus

Naj plesni gib

Reverse 10 count cricle-send out

Najljubša pijača

Caipirinha (seveda)